•   Snabb leverans
  •   Stort utbud
  •   Fri frakt över 1000 kr
  •   Bonuspoäng på alla köp
Cart0
Speed
12
Glide
5
Turn
-1
Fade
3

Eagle McMahon Cloud Breaker 3

En av våra mest efterlängtade Signature Series-släpp för året! Tredje utgåvande av Cloud Breaker är gjord av Discmanias helt nya Special Blend S-line-plast! Cloud Breaker 3 - Eagle McMahon Signature Series Special Blend S-line DD3 är en disc för dig som har kraften och viljan att krossa nya avstånd.

Eagle är känd för sin längd med både backhand och forehand. Eagle hävdar att DD3 har möjliggjort nya längder och han har valt Cloud Breaker DD3 för sina fulla powershots i flera år.

DD3 är en distance driver som har optimerats för att glida och maximera längden för dem som har kraften. Det är den enskilt mest använda discen på proffsnivå i Discmanias serie, en riktig go-to för både avancerade spelare och proffs på högsta nivå. Nyare spelare med mindre kraft kan använda denna disc som en överstabil distance driver, medan mer avancerade spelare kan forma en mängd olika linjer med Cloud Breaker 3!

Den nya palsten Special Blend S-line är något mjukare än nya C-line. Den nya Special Blend ger också mer grepp, extrem hållbarhet och en glänsande look!

Genom att köpa denna Signature Series-utgåva stödjer du direkt Eagle McMahon.

Trycken uppfylls slumpmässigt. Produktfoton representerar variationen av några disc-/tryckfärger och discen du får kanske inte matchar något specifikt foto.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
EAGLE-MCMAHON-CLOUD-BREAKER-20

Produkter

Handla

Information